Iso-Syöte 2009 Mäkiajot

Matkalla Syötteelle sataa tihkutti ja ei se perilläkään sen kummepaa ollut. Huoltoparkissa kierreltiin katsomassa ketä on saapunut torstaina jo paikalle osallistuakseen vapaisiin harjoituksiin. Sen verran oli tihkua ilmassa ettei ihan ollut sliksikeli mutteis sitten muutamien arvioiden mukaan kuviuokelikään. Huoltoparkista poimittiin mielenkiintoinen MG Metro kuutoskoneella jota tulee luotsaamaan Anders ”Gubben” Nyman. Viime vuonnahan hän ajoi ulos Kuopiossa ei omasta ajovirheestä vaan etupään alatukivarresta petti jotain ja auto ajautui ulos vammalle sillä seurauksella että Anders jotui käväisemään otilla. Pari nikaman väliä oli sen verran puristuksissa että hän jouti potemaan selkäänsä muutaman kuukauden.

 

 

Toinen aina niin mielenkiintoinen auto mikä oli saapunut kilpailupaikalle on Juha Tapion Toyota Celica GT Four.  Tämä kyseinen auto on vuosimallia -95 ja sillä on mm. Juha Kankkunen vuonna 1997 suorittanut näytösajon mikä jälkeen se myytiin joksikin aikaa  lähi-itään näytöskappaleeksi.

 

 

 Muutoin voidaan todeta että päikalla on muutama ”luottokuski” joilla kisasta saadaan tosi korkeatasoinen ja mielenkiintoinen. Harjoituksissa sattui pieniä kommelluksia. Jotkut autot eivät tykänneet korkesta ilmanalasta ja sammuivat rinteeseen ja Raimo Väisänen Bemarillaan pikkasen lipsautti ettei voinut siitä jatkaa. Toivottavsati hänet nähdään perjantaina viivalla.  Lisää kuvia galleriassa.

Mainokset
%d bloggers like this: