Tulenliekki SM-rallisprint Leppävirta

Oli tosi mukavaa mennä katsomaan rallisprinttiä paikkaan missä oli korkeuseroja sopivassa suhteessa mutkilla höystettynä. Muutamissa kuvissa tuli ihan Syötteen omainen tunnelma kun tasutalla oli pelkkää taivasta ja kilometrien päässä metsää.
Luokassa 4 nopeinta vauhtia piti molemmilla kierroksilla Jari Lamminsivu. Sm-taisto vain tiivistyi ja Laihialla kaikki on näin ollen auki. Jari lähtee Pohjanmaalle luottavaisin mielin eikä autoonkaan tarvitse tehdä mitään muutoksia.
Luokassa 5 nopeinta vauhtia piti esimmäisen kierroksen hyvällä ajalla Jarkko Särkkä. Satuitteko tietämään että Antti Nimellä on soralle kokonaan toinen auto. Tasoitusta tällä versiolla annetaan hänen asfaltti peliin nähden toistasataa heppaa. Että sillai.
Senioreissa 6 sekunnin parannuksen toisella kierroksellä ajanut Paavo Hokkanen nousi toiseksi 500 startin Leif Tuomelan voittaessa. Ekalla vedolla Hokkasen Subarussa oli ollut käyntihäiriöitä ja moottorinohjausjärjestelmä oli heittänyt varaohjelmalle eikä autoa voinut ajaa kuin ihan pintakaasulla.
Grazy Mike kertoi että nyt tuntuu Bmw paljon paremmalta kun vanhan auton osat on laitettu coupen koriin. Niin se vain on vaikka autot ovat mitoiltaan samat. Tämän muutoksen myötä on Suomen ”karseimpien” (=lue suurimmat) lokasuojanlevitysten titteli siirtynyt Poriin Tiaisen Erkille.
Kaiken kaikkiaan hieno kilpailu ja sääkin parani tihkun jälkeen ihan auringonpaisteeseen saakka. Vielä linkki tuloksiin.
Incar:ia tulossa Jari Lamminsivun ja Jani Saharin autoista.

Mainokset
%d bloggers like this: