Saaremaarally 2009

Aamulla kun satoi vettä ja oli paikkakunnalle tyypillinen keli niin ajattelin että tässäkö sitä nyt taas ollaan mutta onneksi kaunistumaan päin ja lauantaiksi luvassa ihan ok ilmaa. Kieretty pari pätkää. Ykkösen hyppyri taitaa taas vetää väkee vaikka kyllä kaikki sen ainoan nyppylän näillä leveysasteilla on nuottiisa merkinnyt eikä aiheuta mitään erikoista. Kakosen maalipäässä on tiedossa rytmin muutosta ja mielenkiintoisia linjoja. Kaupunki ek ei nyt äkkiseltään ollut kovinkaan kummonen. Tällä nyt alkupaloiksi. Lisää tulee kun ehtii. Muuten muutamia linja-autollisia suomalaisia kannattajia tavattu jo liikenteessä. Niin ja näyttäis että Ampuja ajaa 00 autoa.

EK1 Tapper reilu kilometri lähdöstä ulosajo vasurissa. Vauhtia vitosen verran. Kaaret kasassa , kuskit OK. Imeisesti Salpausselkäralli jää nyt häneltä ja kartturin hommiin ilmoittautuneelta tuulennopealta Mitsukuskilta Kai Aholalta väliin.
Selvästi oli havaittavissa että alkupään autot kärsivät liukkaudesta. Ykkösellä moni alkupään kuskeista veti päivystämässämme (piste 5) mutkassa pitkäksi.

Toinen ajopäivä vedettiin loppuun upean syyssään vallitessa. EK4:n yleisörysään (piste 1) oli tunkua mutta ek:n loppupääsä oli mukavasti yleisöä ja tilaa (piste 3-4). Ek8 (piste 1) oli puolestaan vetänyt paikalle mukavasti väkeä niin suomalaisia kuin paikallisiakin. Oli siellä yksi puustapudonnutkin. En julkaise kuvaa. Ei se putous mutta äkki tyssäys. Kaveri sai upeat aplodit.

Pikkasen oli kilpailu mollivoittoista näin suomalaisittain. Mutta aina sattuu ja tapahtuu. Renkaita hajoo ja katalysaattoreita menee tukkoon jne. Tulokset.

Mainokset
%d bloggers like this: