Seitsemän Ford Fiestaa kesän Ralli SM -avauksessa

Kuva (Jakob Ebrey)

Ralli SM -sarjan kesäkausi starttaa näyttävästi Vanajanlinna Rallissa ja tapahtumaan on panostettu kovasti myös merkkisarja Mad-Croc Fiesta Trophyn toimesta.

Mukaan on tulossa seitsemän Ford Fiesta R2 -kilpuria. Heistä viisi, Jukka Korhonen, Christoffer Dahlström, Kari Hytönen, Niko Nieminen ja Janne Berg, ovat tuttuja SM-sarjasta jo entuudestaan.

Lisäksi vauhdissa on mukana Viron Otto Täht sekä ensimmäistä kertaa Fiesta-sarjan pisteistä kisaava Venäjän Andrey Yushin.

Komean Ford-rivistön lisäksi samasta huoltopalvelusta nauttii paluun SM-ralliin tekevä Kristian Sohlberg, joka on vuokrannut ralliin Vaunula Motorsportilta nelivetoisen Subarun.

Kilpailijat nuotittavat Vanajanlinna Rallin reitin lauantaiaamuna ja kilpailun lähtö koittaa klo 13.00. Viiden erikoiskokeen jälkeen maaliin saavutaan klo 18.30 jälkeen.

Vanajanlinnan edustalla ajettava Super-EK tarjoaa nähtävää hienossa miljöössä. Se ajetaan kilpailun kolmantena erikoiskokeena klo 15.00 alkaen.

Sen jälkeen on tunninmittainen huoltotauko linnan pihamaalla, jonne olet tervetullut tutustumaan Mad-Croc Fiesta Trophyn kalustoon ja kuskeihin.

Teksti Jarno Saari

%d bloggers like this: