Mad-Croc Fiesta Trophy jatkuu Rally Estonian sorateillä

SM-sarjan rallien yhteydessä käynnistynyt merkkisarja Mad-Croc Fiesta Trophy jatkuu tulevana viikonvaihteena Viron rallisarjan osakilpailussa Otepäässä, kun ohjelmassa on merkkisarjan viides osakilpailu.

Viivalle asettuu iso ja kansainvälinen kuljettajajoukko Ford Fiesta R2 -kilpureilla. Yhdeksän kuljettajan joukko edustaa kuutta eri kansallisuutta.

Viime vuonna Fiesta-sarjan voittanut Jussi Kumpumäki kilpailee tällä kaudella ensimmäistä kertaa sarjassa. Uusikaupunkilainen onkin luokan yksi ennakkosuosikeista.

– Tällä kaudella kilpailukalenterini pääpaino on Britannian rallisarjassa, mutta keskellä kesää oli sopiva tauko ja pääsin osallistumaan tähän hienoon ralliin, Kumpumäki selvitti.

– Useampi kuski yrittää varmasti meidän luokan kärkeen, joten täysillä saa satsata, että muut nuoret lupaukset jäävät taakse.

Niko Nieminen on luokassa toinen SM-sarjasta tuttu kuski, joka on ehtinyt lyhyellä ralliurallaan kerätä kokemusta myös Baltian ralliteistä.

Viron omat kuskit Egon Kaur ja Otto Täht aikovat varmasti kotimaisemissaan luokan kärkeen.

Mad-Croc Fiesta Trophyyn lisää kansainvälistä kiinnostavuutta tuo aussikaunotar Molly Taylor, joka kilpailee Egon Kaurin tavoin Ford Fiestalla myös MM-sarjan WRC Academy-luokassa

Teksti ja kuva Jarno Saari

Mainokset
%d bloggers like this: