Esa Ruotsalainen SM Vaakunaralli sujui lähes suunnitelmien mukaan

SM Vaakunaralli sujui lähes suunnitelmien mukaan ja sijoituimme hienosti SM2-luokan toiseksi.

Ralli alkoi perjantai aamuna klo 8.00 nuotituksella ja päivän mittaan kilometrejä nuottiauton mittariin kertyi yli 600 kilometriä. Kilpailun aikataulu oli tehty aika tiukaksi, sillä klo 17.00 loppui nuotitusaika ja jo klo 18.00 alkoi kilvanajo. Perjantai illan pimeässä ajetut erikoiskokeet sujuivatkin kohtuullisen hyvin ja päivän päätteeksi yötauolle lähdettiin luokan 3:lla sijalla 9,4 sekuntia kärkeä perässä.

Lauantai aamun ensimmäinen erikoiskoe meni hieman varovaisesti ja eroa kertyi puoli minuuttia pohja-ajan ajaneeseen Marko Mäntyyn. Päivän ensimmäisellä huoltotauolla kuljettaja nautti sitä kuuluisaa käärmekeittoa ja se näkyi seuraavilla erikoiskokeilla. Erikoiskokeilta neljä, viisi ja kuusi kantautui viestiä, että nyt meno oli todella vauhdikkaan näköistä ja tuloslistakin kertoi samaa. Sijoitukset olivat toinen, kolmas ja viimeisellä erikoiskokeella uran ensimmäiset yleisen SM-luokan pohjat! Lopputuloksena SM2-luokan toinen sija vain 18,2 sekuntia voittajalle jääneenä.

Sarja sijoituksemme nousi tämän kilpailun myötä myös toiseksi. Itse olemme tulokseen varsin tyytyväisiä ja haluamme välittää suuret kiitokset koko ST-Motorsin tiimille, Yhteistyökumppaneille ja kaikille reitin varrella ja kotona kannustaneille.

Seuraava kilpailu ajetaan parin viikon päästä 9.3. Joensuun ympäristössä.

Terveisin Esa Ruotsalainen

Mainokset