Jussi Vainionpää ei ollut tyytyväinen kesäkauden avaukseen.

jvainionpaa Rallin SM sarjan kesäkausi käynnistyi Sastamalan ja Huittisten maisemissa 11.6. Sarjassa uutena kilpailuna ollut Enset OY SM ralli tarjosi kilpailijoille 119 erikoiskoe kilometriä yhdeksällä eri erikoiskokeella, jotka kaikki ajettiin vain kertaalleen.

Jussi Vainionpään ja hänen kartanlukijansa Mika Juntunen eivät pystyneet vastaamaan kärjen vauhtiin haastavilla ja vauhdikkailla erikoiskokeilla. Kaksikko sijoittui SM1-luokan viimeiselle podium sijalle kuudenneksi.
– Suoritukseen ei missään nimessä voida olla tyytyväisiä. Kyllä tänne kärkipakkaa oltiin tulossa sekoittamaan. Reitti oli haastava sen vaihtelevuuden vuoksi.  Vaikea päivä kaiken kaikkiaan

– Luultavasti erot tulivat nopeilla osuuksilla, ei ollut luottoa tarpeeksi mennä isoa kovaa. Jokin osuus erikoiskokeista tuli välillä hyvin, mutta hyvään ajorytmiin ei päästy oikeastaan koko kilpailun aikana.  Yksikään pätkä ei onnistunut silleen että siihen voisi olla kokonaan tyytyväinen.

Nyt täytyy vaan ajaa reilusti testikilometrejä ennen elokuussa ajettavaa Turun SM rallia, että oltaisiin kärkikamppailussa siellä mukana. Autoa täytyisi saada vähän nopeammaksi ja miehistölle lisää luottamusta omaan tekemiseen. Näillä eväillä tulos paranee Turus.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: