Selivaara hyvin valmistautuneena Kouvolan SM-ralliin

selivaara

kuva: Taneli Niinmäki

Ralli SM-sarjan kesäkausi jatkuu Kouvolan ympäristössä ensi lauantaina 10. kesäkuuta. Talvikauden jälkeen Antti Selivaara oli sarjataulukossa SM2-luokan tiiviissä kärkiryhmässä, mutta kesän ensimmäisen osakisan keskeytys verotti pistesaldoa.

Selivaara ja kartanlukija Jani Salo ovat sarjapisteissä nyt viidennellä sijalla ja he tähtäävät Kouvolassa jälleen hyvään sijoitukseen.

Tulevaan Kouvolan SM-ralliin tiimi on valmistautunut kohtuullisen hyvin. Viikko sitten ajettiin treenikisa Aurassa, ja tuleva torstai on pyhitetty nuottitreeneille.

– Kouvolan tiestöstä minulla ei ole pienintäkään hajua, sillä en ole tuolla seudulla ollut koskaan ennen kilpailemassa. Vaativat tiet ovat takuulla edessä, Selivaara ennakoi.

– Taas yritän kehittää omaa tekemistä. Meidän autokunnassa kun on se hyvä tilanne, että kilpailukalusto ja kartanlukija edustavat oman luokkansa huipputasoa. Matkaa luokan kärkeen on edelleen aivan liian paljon, mutta pienin askelin mennään eteenpäin.

– Enempää keskeytyksiä sarjatilanne ei oikein kestä, mikäli mielimme pysyä kiinni edes jollain tasolla mitalikamppailussa, Selivaara tiedostaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: