Ralli SM-sarjan kuopus Aleksi Röyhkiö valmiina Itärallin haasteisiin

Aleksi Röyhkiö_Renault Twingo R2

Autourheilun juniorimaajoukkueen rallivalmennuksessa oleva Aleksi Röyhkiö kilpailee 17-vuotiaana Ralli SM-sarjassa. Alkukauden aikana nuorukainen on saanut paljon uutta oppia – myös kantapään kautta.

Ylöjärveläinen Renault Twingo -kuljettaja avasi Rovaniemen Tunturirallissa pistetilinsä historian nuorimpana kuljettajana SM3-luokan yhdeksännen sijan myötä.

Sen jälkeen toisessa osakilpailussa Mikkelissä kokemusta karttui aivan turhan vähän, sillä kilvanajo päättyi pehmeän lumipenkan syleilyyn toisen erikoiskokeen alussa.

Tulevana lauantaina koittaa kauden kolmas osakilpailu, Itäralli Joensuussa, joka myös päättää SM-sarjan talvikauden.

– Nyt ollaan lähdössä positiivisilla ja odottavilla fiiliksillä kohti Joensuuta. Vaativat ja nopeat tiet siellä kuulemma odottavat. Ajoimme hyvät treenit viime viikonloppuna. Auto tuntui oikein hyvältä, Röyhkiö kertoi.

– Lähden ajamaan omaa kisaa, tavoitteena ehjä suoritus ja maaliin pääseminen. Onnistunut suoritus varmaan tuo sellaisen tuloksen, joka tyydyttää.

– Varsinaisia tulostavoitteita en ole asettanut varsinkaan vielä alkukaudelle, mutta nousujohteinen kausi on tavoitteena. Tästä kilpailukaudesta muodostuu meidän tiimille opiskeluvuosi niin kaluston kuin uusien kilpailujen ja nuotittamisen osalta, Röyhkiö järkeili.

Team Ledilin ilmoittama Röyhkiö ja kartanlukija Jan Lönegren liikkuvat Itärallin reitillä numerolla 47. Kilpailun reaaliaikainen tulospalvelu löytyy täältä:
http://www.rallism.fi/content/fi/3/20238/Livetulokset.html

Jyväskylän MM-rallista tuttu Ralliradio on laajentanut toimintansa myös SM-ralleihin. Yle Areenasta voi jokaisen SM-rallin seurata alusta loppuun:
https://areena.yle.fi/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: